Us fem saber que a principis de Febrer farem esmorzars de 9 a 12h a Can Major cada dia.
Oferirem bufet amb assortit de croissants, magdalenes, ensaïmades i pastisseria de la casa.
Entrepans amb embotit ibèric ecològics procedents de Cal Rovira, agricultors, ramaders i elaboradors dels seus propis productes. www.calrovira.cat
El nostre pa ha sigut elaborat amb farines Bio i ecològiques, de cereals recuperats de la zona.
El pa d'espelta esta compost per el cereal d'espelta recollit a la zona de Gallecs a Mollet.
Tan mateix, us oferim un bona llesca amb confitures casolanes elaborades al museu de la confitura de Torrent del Empordà. www.museuconfitura.com Per els amants de la cuina tradicional, cada mati tindrem el "Plat del Dia" i l'acompanyarem amb una copa de vi a selecció de la nostra sumiller.
us hi esperem!!

Uf! Nomes de pensar-hi em fa venir gana!!! Impressionant!!! Tant de bo pugui anar-hi un dia!!!
ResponEliminaFelicitats per la iniciativa!
Un petonas
Sònia